Игра за £20 с много положителен рейтинг тихомълком се раздава безплатно | Игри | Развлечение


Ако търсите нова игра, която да играете този уикенд, но не искате да харчите пари, тогава трябва да се насочите към магазина на GOG и да се възползвате от най-новото раздаване. Игра, която обикновено струва £19,99 в PlayStation Store, Xbox Marketplace и Steam, Book of Demons в момента е достъпна за безплатно изтегляне за всеки с GOG акаунт. Просто влезте, щракнете върху бутона „Добавяне към библиотеката“ и Book of Demons е ваша, за да я изтеглите и запазите завинаги.

Book of Demons е кръстоска между хак-енд-слаш екшън игра и приключение Deckbuilding.

Играчите могат да оборудват героите си с класически фантастични оръжия, преди да отприщят магически заклинания, използвайки различните карти, които притежават.

Разработчикът иска да подчертае, че макар това да не е игра на карти, изборът на перфектната ръка е ключът към успеха.

„Това не е игра с карти, но всички предмети, заклинания и умения се изразяват като карти“, гласи официалното описание.

„Стратегията се състои в адаптирането на ръката ви към всяка ситуация. Картите могат да бъдат надградени с руни и можете да намерите много варианти с различни бонуси. Легендарните са най-епичните, но трудни за придобиване.“

Book of Demons също включва процедурно генерирани подземия за почти безкрайна възможност за преиграване, да не говорим за roguelike режим за допълнително предизвикателство.

Една наистина добра функция е използването на двигателя Flexiscope, който дава възможност на играчите да разделят играта на сесии с всякакъв размер.

Енджинът научава вашето темпо на игра и прогнозира времето за завършване на следващата сесия, което означава, че потенциално можете да играете на кратки серии.

Той също така разполага с красив арт стил с естетика на изскачаща книга, която отдава почит на оригиналния Diablo.

Всичко това допринася за това, което е изключително добра игра, която спечели „Много положителна“ оценка в Steam с повече от 8000 гласа.

Раздаването на безплатни игри продължава до понеделник следобед, така че ви остават няколко дни, за да се възползвате.



Source link